onsdag

Det er sommer og...

...Vi skal i Knuthenborg!
I går modtog vi en bunke fine dyr fra schleich - lige perfekte til at introducere de dyr vi skal kigge på i dag. Vi forsøger at give vores børn så meget viden med i rygsækken, som overhovedet muligt, og det de lærer gennem leg og oplevelser, hænger bare så meget bedre fast. Jarl (næsten 2 år) er ved at lære navnene og lydene på de forskellige dyr. Bjørk (3 år) lærer hvad de spiser, og hvad de evt. producerer. Eskild (6 år) lærer om fødekæden, klimaændringer og deres påvirkning af dyrenes levesteder, og så staver/skriver han dyr i et væk. For os er det læring, når det er bedst, og hvor børnene ikke føler de lærer noget :D
Lad det ikke være en hemmelighed, dette indlæg er sponsoreret, men helt ærligt, hvem holder ikke af de fine håndmalede dyr?
Herhjemme leger vi med dem inde, ude og i badet. De bliver brugt til at lege krig (girafferne mod aberne fx), mor og barn, zoologisk have (oplagt) og nogen gange bruger vi dem til balanceleg (hvormange dyr kan man stable ovenpå hinanden?).Nu skal madpakken smørres, bilen pakkes og vi skal afsted.

God sommer


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bring it on :-)