fredag

Mental flytning

Vi har haft travlt. Den sidste måned er brugt på at flytte hele vores liv til et nyt sted. Et sted vi på forhånd vidste, at vi ikke skulle blive for evigt, men at vi allerede skal være ude den 20. november, det er kommet lidt bag på os.

Stresset var så småt ved at fortage sig fra kroppen, men nu er den tilbage. Nu ved vi af erfaring, at 2 måner ikke er længe, når man skal pakke et hus, 3 børn, 1 hund og 1 kat (som meget uventet dumpede ned hos os for en uge siden), og samtidig passe hverdagen og finde en ny bolig.

I denne flytteproces har vi brugt meget tid på at forsimple, sælge ud af vores overskud, genoverveje vores værdier og finde os selv. Vi håbede på, at vi nu kunne få lidt ro, komme til bunds i vores oprydning (både den fysiske og den mentale), nu kommer det i stedet til at gå hurtigt, og vi må forsøge at holde fast i os selv, indtil vi igen kan finde pusten, os selv og hinanden.

Mentalt er vi kommet langt, vi er begyndt at mærke efter, hvad der er vigtigt for os, hvad vi ikke længere vi slæbe med os, og hvor vi gerne vil hen. Vejen er lang, og vi er kun lige begyndt, men vi er sikre på, at vi nok skal komme frem til hvor vi skal være, og vi har besluttet os for at nyde rejsen.

3 kommentarer:

Bring it on :-)