fredag

endelig

Jubi! Jeg har brugt min symaskine - tror det er første gang i 4-5 måneder (måske knap så længe, men føles som en evighed). Jeg har syet dette skønne betræk til vores sansegynge
bemærk tittekanten - min første, men langt fra den sidste
Jeg havde SÅ svært ved at klippe i det skønne betræk fra Ferm Living, men elsker de gule dotty træer, og eftersom min kære mand har sat sig i mod, at jeg tapetserer med tapetet i stuen (helt ærligt, det er da så meget et voksen tapet; jeg forsøger stadig at overbevise ham), så var hynden min eneste chance for at kunne nyde dem i et af 'voksen' rummene.
Er ret tilfreds med resultatet, især fordi jeg har kastet mig over både tittekanter og usynlig lynlås (på bagsiden, så en smule spildt indsats - men jeg ved, at den er syet pænt i).

En skøn blog-dag til dig derude bag skærmen

4 kommentarer:

 1. Fin pude, sådan en gynge er guld værd :o)
  Jeg er også helt pjattet med motivet, har det i tapet men har aldrig set det på stof? Hmm...

  SvarSlet
 2. Elsker også det print og er helt enig med dig, det er da så meget voksen print... tror desværre min mand er enig med din mand ;)
  Julie

  SvarSlet
 3. åhh jeg elsker også dotty printet... drømmer on at tapetsere Bettepruttens seng med det...

  kh Elisabeth

  SvarSlet
 4. Måske er det bare et tøse-print ;-) Kan også lide stort set alle deres andre børne-prints, men det er bare det her jeg vender tilbage til. Tror det er den gule farve jeg er afhængig af

  SvarSlet

Bring it on :-)