fredag

her bor jeg

Tingene går ikke helt så hurtigt, som jeg gerne ville have, men nu er vi nået dertil, hvor vi så småt er begyndt at indrette os. Her er lidt billeder af min arbejdskrog, som jeg selv er ret pjattet med.
En lille krog bag trappen
Egentlig skulle jeg dele kontor med manden, men jeg tror, at jeg ville blive frustreret over alt hans elektronik, og han ville hade alle mine farver. Derfor har jeg fået en lille plads i stuen bag gelænderet til trappen. På den måde kan jeg krea-hygge og stadig være en del af familien. En ret god løsning syntes jeg selv.
Jeg har fyldt tre flyttekasser ind i et gammelt jalousiskab, der tidligere har prydet min farfars kontor. Der er virkelig meget plads, og det gode er, at jeg kan trække lågen til, og så er der 'adgang forbudt' for børn og folk med en kritisk tilgang til rod (mig når vi har gæster).
Der er stadig lidt ting, der skal på plads, men syntes nu allerede der er ret hyggeligt. For at skabe en rød tråd gennem æske- og farve-kakofoni har jeg sat dymo labels på alt - bilder mig ind, at det også gør det nemmere at finde ting...

6 kommentarer:

 1. Lyder som en god løsning! Da min kæreste og jeg købte rækkehus, trumfede jeg med mit jeg-er-studerende-kort og fik derfor lov til at råde over kontoret, ret smart synes jeg selv!

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet fint - og lækker papirsamling du har!

  SvarSlet
 3. Skøn krog. Og lækker Utensilo :)

  SvarSlet
 4. Ahhh sikke en hyggelig blog du har. Jeg glæder mig til at følge med fremover :-)

  SvarSlet
 5. Tusind tak for de fine ord - er virkelig glad for mig krog, og glæder mig til, at tiden også bliver til at være kreativ; lige om snart håber jeg

  SvarSlet
 6. Det kunne jo lige så godt være her, det med eletronik og farve sammenstød...vi er bare tvunget til at dele...det går ikke altid stille for sig ;o)

  SvarSlet

Bring it on :-)