tirsdag

smugkig

Nu er det ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har vist jeg fremskridtet på Eskilds værelse. Jeg kan afsløre, at vi er lige ved at være der, hvor vi er helt færdige, men det har godt nok taget en del længere tid, end beregnet. Men nej, hvor har det også drillet - først savsmuldstapetet, derefter gulvet, og til sidste farmands hjemmebyggede seng (special lavet til vores lejlighed i København, men bestemt ikke skræddersyet til det nye værelse). Jeg glæder mig til at vise det hele frem - Eskild er begyndt at sove der inde, tiltrods for, at der mangler lys i loftet, at legetøjet endnu ikke er kommet op på hylderne, og en manglende stige op til hans seng.
farvesorterede bøger (moren er ambitiøs, og ja, jegved godt, at det ikke holder i længden)
Bøgerne står på en smal reol bag døren - faktisk ret smart, for det er spildplads, der ellers ikke ville være brugt til noget.
flere bøger, og så det fineste billede fra mine forældre
Cirkustemaet er til dels blevet droppet, og i stedet kører vi stille retro - forstået som, at der er mønstre, farver og billeder med retrostemning, men i stedet for det store '70'er farvekaos', holder vi os til noget mere blidt '50'er tone-i-tone, og uden de store sidespring'.
Elsker egentlig farverne fra 70'erne, og er pjattet med den måde, farverne blev kombineret på kryds og tværs, men vi har sjovt nok indrettet os med udgangspunkt i 50'erne.

Ha' en dejlig dag, derude i blogland (og i den virkelige verden, naturligvis!)

8 kommentarer:

 1. Gode detaljer. Jeg er helt pjattet med det trafik billede. Er det gammelt?

  SvarSlet
 2. Hej
  nej, billedet er ikke gammelt - det er et genoptryg af en kampagne fra rådet for trafiksikkerhed (mener heg de hedder). Tror du kan finde det ved at google 'man har ikke set sig for før man har set sig tilbage'. Min mor har købt det i en butik i Hillerød, men jeg aner ikke hvad den hedder... God jagt :-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor bliver det bare fint...Kan godt lide du har farve opdelt bøgerne...

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint. Sød detalje med farvekordineret flagranke på kassen.

  Eskild er en heldig dreng ;o)

  SvarSlet
 5. Det ser så lækkert ud! er vild med bøgerne!

  SvarSlet
 6. Tror måske jeg har været en smule for meget farve-nazist, men mon ikke han selv laver om på det hen af vejen?

  Men tak for jeres søde kommentarer

  SvarSlet
 7. Det plejer ikke at være en evne børn har, så det er nok helt godt du har været det...lækkert ser det i hvert fald ud! ;o)

  SvarSlet

Bring it on :-)