lørdag

and the winner is

I bedste Oscarstil: Først vil jeg takke jer alle sammen fordi i gad at være med i min give away - blev godt nok til mange lodder (heldigt, at random.org findes), dernæst vil jeg gerne takke alle jer, der er blevet faste læsere, er virkelig dejligt, at i har lyst til at kigge med (også selv om jeg ikke er så aktiv lige i øjeblikket).
Endelig vil jeg takke Rosendahl, fordi de har givet mig mulighed for at lave denne give away - er virkelig benovet over, at sådan en helt almindelig blogger (uden virksomhed eller blogbiks) kan få lov til sådan noget.
Og så bla bla bla... Vinderen blev Leelo - jeg sender dig en mail - kæmpe tillykke herfra. Og så håber jeg, at du bliver ligeså glad for dit bambus, som vi er for vores.
Har forsøgt at finde et vinderbillede, men det er godt nok svært, hvis ikke man er til pokaler, overflod af konfetti og sportsmennesker. Derfor må i nøjes med billedet af præmien.

En dejlig weekend til jer alle. Herhjemme står den i (for mandens vedkommende) julefrokostens tegn, så ungerne og jeg skal hygge med risengrød (og ris a la mande, hvis der er rester), julebag, gode bøger og varme dyner - det er vist tiltrængt på alle fronter.

2 kommentarer:

  1. øv med øv på - den håbede jeg virkeligt på.

    Men tillykke med det :)

    SvarSlet
  2. Aiii hvad ? - var ellers sikker på at jeg havde snuppet vinderloddet !. Nåhm kæmpe tillykke til vinderen :-)

    SvarSlet

Bring it on :-)