mandag

syg

Piv! Her hjemme har vi haft en rigtig møg periode; og af en eller anden grund bliver det ved med at fortsætte.
Først blev vi voksne ramt af madforgiftning (laver lige lidt dårlig omtale, af Oiishi i Ringsted, da de ikke har taget voldsomt pænt i mod vores formodning om, at det nok kom fra dem), efterfølgende har vi været lagt ned med influenza, feber, forkølelse, og den sidste 'lidelse' der er kommet til, er migræneanfald, der rækker langt over richterskalaen.
Dertil har min kære Mac opgivet alt liv, så digitalt eksamensbevis, div jobsøgnings filer, en del billeder, budget og en hulens masse hækleopskrifter er pt faldet i et sort digitalt hul, som jeg i hvert fald ikke formår at gå dem op af!
Jeg undskylder overfor sarte sjæle, men drister mig alligevel til at indsætte et 'sur mås', da det er ganske beskrivende for, hvordan tingene er i øjeblikket.

På positiv siden, der er til gengæld et fantastisk flot vejr, så helt galt kan det jo heller ikke være...

Hvad med dig? Bliver du behandlet pænt af dit liv?


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Øv! Det lyder som en rigtig møg-periode ('sur mås' er så absolut på sin plads). Jeg krydser fingre for, at en bedre periode kommer med det gode vejr.

    Det har nu heller ikke været den bedste eftermiddag for mig i dag. Først hældte jeg en kop varm kakao ud over mig selv og vores hvide gulvtæppe (det er så ikke hvidt mere...), og derefter smed jeg min mobil i vaskemaskinen, da jeg vaskede kakaotøjet...

    SvarSlet

Bring it on :-)