onsdag

katsuma

Sidder lidt med følelsen af, at dobbeltmoralen får frit spil i dette indlæg, men det hele kan ikke være så snorlige, og politisk korrekt, so here we goes (og så må jeg bede om tilgivelse senere).

Jeg har for et stykke tid siden sagt ja til at modtage en pakke med ting fra moshi monsters, en dille som jeg på ingen måde vidste, var ved at vælte ind over Danmarks grænser (når man ikke har andre kanaler end DR, og derfor ikke bliver udsat for reklamer, er der en del, der går ens næse forbi - men jeg syntes nu ikke vi lider afsagn), og i den forbindelse lovede jeg at skrive et indlæg om begrebet.

Tingene var tiltænkt et par nervøer, der netop er bleve storebrødre; men jeg har måtte erkende, at de farvestrålende monstre, også fangende mine børns opmærksomhed, så nu bor et af dem, 'Katsuma' i Eskilds seng. Den er fin, og også meget sød, og drengen er glad for den - men resten af tingene flytter nu stadig hjem til fætrene som planlagt.

billedet er lånt her

Ideen er, at man kan adoptere et monster online og samtidig købe sig fatter i diverse moshi monsters ting i den virkelige verden: mine børn er generelt for små til at hoppe på moshi-bølgen endnu, og deres mor er nok for 'gammeldaws' til at forstå den slags diller, men måske nogen kan forklare mig hypen omkring dem, så også jeg kan finde fascinationen af de små monstre?

2 kommentarer:

 1. Er det ikke bare en tamagotchi i en ny forklædning?

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også umiddelbart den fornemmelse jeg har - og så bare med en bunke ekstra ting man kan bruge penge på :-)
   Er fascineret af alle de ting man kan købe til sine unger, men undrer mig også lidt over, hvor meget vi som forældre præger dem til at blive storforbrugere i en meget tidlig alder...

   Slet

Bring it on :-)