tirsdag

noget nær en filosofi

Jeg er for alvor ved at være ramt af de dersens hormoner, der åbenbart skal følge med en graviditet. Hormonerne har udfordret mig, og derfor render jeg i disse dage rundt og rydder op, støver af, sorterer, organisere og ikke mindst smider ud.
Det er en langtrukken proces, og til tider er jeg ved at kaste håndklædet, og fortælle hormonerne, at de har vundet...
Nu har jeg så tyvstjålet en oprydningsfilosofi (hvis noget sådant findes?), og forsøger at minde mig selv om, at en cyklus skal afsluttes, før en nu kan påbegyndes; der skal rydes op efter den første aktivitet, før den næste starter.
Jeg føler mig en smule autistisk, men samtidig giver det faktisk en ro, når der ikke er et kaos af uafsluttede projekter i ens kølvand.
Og hormonerne, de kan bare komme an med deres oprydningsudfordringer; for min nye filosofi, skal nok vinde...

Hvad med dig? Hvordan fungerer det der med oprydningen?


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Det lyder som en god filosofi - den burde jeg nok også følge.... Her er alt for mange ufærdige projekter, og det kan man jo godt blive lidt stresset af... Hvor lyder det for øvrigt hyggeligt med graviditet trods hormoner - tillykke!!
  Kh Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores hjem er også fyldt med halvfærdige projekter, men nu er det slut! De har fået en deadline på 14 dage, og er der ikke lavet yderligere på dem, så er det farvel til dem...
   Det letter faktisk at få dem ud af verden - enten ved at afslutte dem eller smide dem ud.

   Slet
 2. Tillykke med graviditet - og hormoner. :) Det er da dejligt, hvis de kan hjælpe dig til at få ryddet grundigt op. Din filosofi lyder god, og én som jeg også tilstræber at følge, men jeg ved ikke helt, hvor godt det går. ;-) Jeg har helt klart en tendens til at sortere ud og rydde sådan grund-op her i graviditeten (den klassiske redebygning?), men nogle gange roder det vist også lidt, når jeg tager alt ud fra hylder og skuffer for at rydde op i det. :)

  SvarSlet

Bring it on :-)