torsdag

ro(d) og (u)orden

Sådan her drømmer jeg om, at mit hjem ser ud


Men så længe jeg har mand og tre børn, ser her sådan ud


Javel, noget er 'byggerod' men mandens byggeprojekter er for det meste tæt på evighedsprojekter, til gengæld har han mange af dem (læs: han er SINDSYG god til at iværksætte, og VIRKELIG dårlig til at afslutte).

Må jeg se din drøm og din virkelighed?

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Vent lige lidt...Har vi den samme mand?? ;-D

  SvarSlet
 2. Jeg tænker også, om min måske har en hemmelig ekstra familie? ;-)

  SvarSlet
 3. Så giver det pludselig ret god mening - hvis han skal være far og husbond i to ekstra familier, så forstår jeg hvorfor han ikke har overskud til at færdiggøre projekterne her hjemme ;-)

  SvarSlet
 4. altså. jeg er RET sikker på jeg IKKE har din mand, men alligevel ligner det mit kollegieværelse.. desværre er jeg nok selv ansvarlig for rodet med alle mine ongoing kreaprojekter ( inkl evighedsprojekterne!)

  SvarSlet
 5. Haha... Tja, kender det. Herhjemme er det godt nok mit værktøj der flyder - jeg gør til gengæld mine håndværkerprojekter færdige! Men har du været forbi vores have for nylig, har du et prima eksempel på mænds dårlige evne til at færdiggøre - det er nemlig Sørens projekt. :-)

  SvarSlet
 6. Sådan en mand har jeg også. Hvis du en dag knækker koden til, hvordan man får dem til at afslutte noget, må du gerne dele. Her står vi med et nyt badeværelse uden knager og maling på dør og radiator, nye gardiner men for få opsatte gardinstænger og nyt køkken, hvor vindue og sokler mangler maling. Alle materialer er i hus, men lysten til at afslutte er gået i skjul.

  Til gengæld er der noger, der kigger på nyt hifi-møbel...

  SvarSlet

Bring it on :-)