torsdag

Af-retroficering

Når man 'bare' går hjemme, så bliver man nok lidt hurtigere træt af sit hjem. Øjnbæerne syntes større og små detaljer tillægges større betydning. Sådan er det i hvert fald for mig. 
Jeg rykker rundt, ryder ud og ændrer i et væk; faktisk er det så galt, at min mand som noget af det første, ligge går huset igennem for ændringer, som noget af det første, når han kommer hjem. 
Den stakkel!

Lige nu er jeg i en sort/hvid periode, og alle de skønne, farvestrålende retro ting bliver stille og roligt forvist til skuret - jeg håber dog lidt på, at jeg får en retro periode igen, for det gør altså noget ved humøret med farver :-) Men i øjeblikket, syntes jeg de roder og forstyrrer, mere end de giver godt humør. 
I får lige lidt snapshots af vores køkken/alrum i sit nye mere minimalistiske udtryk 
Her er dog stadig farver. Lidt orange hist og her, en blå madras under trappen (der sidder vi og læser), røde ph-lamper over spisebordet, gule flowerpot over køkkenbordet (som jeg dog ihærdigt forsøger at få skiftet ud med grå) og så er der alt vores træ; spisebord, stole og farmors gamle københavnerskab. 

Hvordan bor du fortiden, og er jeg den eneste bolig-kamæleon?

Ha' en skøn dag i det smukke efterår

4 kommentarer:

 1. Jeg er vist også sådan en slags :) RETRO er røget i kælderen i forbindelse med flytning og nu skal der en ny stil til. Selvom vi nu er mange der kører den lidt mere sort/hvid/træ/kobber/pastel stil, så synes jeg ikke det gør noget at der sniger sig lidt farve ind hist og her. Det skaber nemlig glæde. Min datter's værelse er stadig fuld af farver og det tror jeg ikke at der bliver lavet om på. Det er kun godt at man hele tiden udvikler sig og lader os inspirere af hinanden :)

  SvarSlet
 2. Jeg er også af den type, der flytter rundt, tilføjer og tager fra i et væk. Dog har retro aldrig været mig, men ellers har jeg prøvet meget forskelligt. Lige pt. er det også den sort/hvide/grå stil vi har men med nogle farveklatter rundt omkring.
  Jeg synes det ser vildt hyggeligt ud hos dig :)

  SvarSlet
 3. Her er der også ryddet gevaldigt ud i farverne og generelt bare i tingene. Trængte til noget enkelt og mere stramt, og øver mig i at købe lidt men rigtig godt. Retro er sjovt men også tit rigtig, rigtig uskønt. Jeg kan sagtens forstå, at du har behov for at skabe et rart hjem, ikke mindst når du er hjemme rigtig meget af tiden.

  SvarSlet
 4. Jeg kan ikke undvære farver ;o)...og så kan jeg godt lide lidt skæve indslag eller andre ting, der fortæller at det er os, der bor her.

  SvarSlet

Bring it on :-)