fredag

noget om børneværelser

Den gang vi skulle købe hus, der var vores udgangspunkt en 2 værelses lejlighed på 56 kvm, vi havde to små børn, ville gerne ned fra femte sal og væk fra byen.
Vi forelskede os i et hus på 140 kvm, og med plads nok til, at begge børn på sigt kunne få hver deres værelse. Vi startede ud med et deleværelse, som overhovedet ikke fungerede, og så kom barn nr 3 også dumpende...
Hvad gør man så?
Tja! Barn nr 1 har fået halvdelen af fars kontor, barn nr 2 har fået deleværelset og barn nr 3 en krog i fars og mors værelse.
Jeg vil i dette indlæg vise Jarls (barn nr 3) 'værelse' og senere får også Eskild og Bjørks værelser en fremvisning.
På sigt drømmer vi om en tilbygning; et værelse til hvert af børnene, et kontor til far, et syrum til mor og så selvfølgelig et soveværelse uden børn :-)

Hvordan bor børnene hjemme hos jer?

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Vores hus er også 140 kvm i grundplan (2 kæmpe børneværelser, stort køkkenalrum, lille kontor, soveværelse, badeværelse, lille entre og lille stue)... Derudover 70 kvm kælder (ikke godkendt til beboelse men indeholder 2 værelser, badeværelse og gang/vaskekælder/bryggers)
  Nr. 1 og 2 har pt. Hver deres værelse og nr. 3 er i soveværelset.... Planen er at 2 og 3 skal dele værelse!!? Og når et af børnene er klar rykker det i kælderen så de får hver deres værelse (eller også gør forældrene!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi mangler lige kælderen :-) Den mindste og mellemste skal også dele værelse, og så håber vi det går bedre.
   Min bror og jeg delte værelse til jeg var 11 og han 12, og det fungerede rigtig godt, så jeg tror det nok skal gå :-)

   Slet
 2. Vi har et stort hus på 182 kvm med et værelse til hver af os. 2 børn, mor og far.
  Stue, soveværelse, køkken alrum, børneværelse 1 og 2, syværelse og et værelse til far.
  Alligevel kunne i ind i mellem godt bruge et værelse mere, bare ikke når der skal gøres rent :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med rengøringen bekymrer også mig. Drømmer allerede og en rengøringsdame; men ungerne må være store nok til at tage en tur med støvsugeren, når vi engang få råd til at bygge til.

   Slet

Bring it on :-)