torsdag

vintertid er vantetid

Syntes det er ved at være på tide med et 'rigtigt' indlæg, for ærlig talt, så har bloggeriet været sådan ret la-la her på det sidste; både det jeg har skrevet her på bloggen, men i sær manglen på kommentarer hos alle jer andre skammer jeg mig over. Leger alenemor på tredje uge, og wow det er benhårdt (er så blevet toppet med, at Eskild var syg i første uge, Bjørk i anden og jeg har selv lige lagt mig - kan du høre, hvordan jeg piver? Sagen er jo, at jeg til hverdag er enormt priviligeret med en mand, der arbejder hjemme det meste af tiden, eller som minimum er hjemme senest kl 16).
Men altså, her kommer et 'rigtigt' indlæg:

Jeg faldt for et stykke tid siden over de skønnest vanter, i de fedeste farver og i noget dejligt hjemmekartet/spundet uld (jeg kan godt lide når de kradser lidt, så ren uld er lige mig) og farvet med plantefarve, tænker at det lige er mums for blogland, så deler dem gladelige med jer - måske som et lille plaster på såret over min manglende tilstedeværelse og arrangement den seneste tid.
Vanterne er opkaldt efter Klara (strikkerens) sommerhus, og derefter den plante de er farvet med
Der er en fin lille historie med om, at Klaras mor og bedstemor farvede garnet tilbage i 1982, men at det først er nu, hun har fået det brugt
Syntes de var så fine, og er en smule ked af, at vejret endnu er for godt til at iføre sig vanter.

Og så er der jo også sket det glædelige, at jeg nu har vundet to fede give aways i træk (den her og den her), og jeg har fået over 100 læsere (WOW!!!), så mon ikke jeg skulle smide endnu en give away på bordet? Er gået i tænkeboks, men skal nok snart finde på noget - indtil da kan du lige nå at være med i denne.

Har også planer om at lave en lille fremvisning af vores hus - men det bliver nok i etaper, da vi er langt fra færdige endnu, den kommer også lige på tegnebrættet til fremtidige indlæg.

Tak fordi du stadig følger med; fra næste uge slutter mine dage som græs-enke og jeg håber på, at alle mine ideer til indlæg kan blive fulgt til døren

2 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå du synes det er lidt hårdt at undvære manden - jeg synes det er okay at have lidt selvmedlidenhed i disse situationer for det ér bare anderledes og egentlig knald hårdt til tider..

  Tillykke med de to give aways, du er godt nok en heldig kartoffel - også tillykke med de mange læsere :o)

  Og rigtig god bedring!

  SvarSlet
 2. Det er da også en ko-vending i hverdagen, græsenke i 3 uger... kan nok tage pusten fra de fleste, så føler med dig ;o)

  WOW heldige dig, med 2 vundne give away, tillykke og rigtig god bedring..

  SvarSlet

Bring it on :-)