mandag

familieforøgelse

Husstanden er blevet udvidet med to ekstra medlemmer, og må jeg sige, at de allerede nu har vist sig uundværlige.
gyngestol og elefant er nu sat i familiealbummet

Først fik vi den dejligste elefantfod. Det er længe siden jeg sidst har set sådan en, men nøj hvor er den praktisk når jeg skal nå ting højt oppe, når Eskild skal vaske hænder eller hjælpe med maden, når man lige har brug for noget at side på, når der skal hjælpes med tøj, og så bruger Bjørk den til gåvogn - det er da en multifunktionel skammel ;-) Og det mest praktiske er, at den kan flyttes med baby på hoften, uden at den ridser gulvet.
Og så har vi fået en gyngestol, men ikke bare en hvilken som helst gyngestol. Nope, Eames Rocker! Og må jeg sige, jeg elsker den! Man sidder jo så skønt i den - kan især godt lide, at der ikke er armlæn på, så man både kan amme, hækle, have Eskild på skødet, og meget andet, uden at komme i kambollage med stolen. Samtidig er den så lav, at Eskild snildt kan bruge den. 

5 kommentarer:

 1. Åh elsker Eames stole!! Den har også en rigtig fin farve synes jeg :)

  SvarSlet
 2. sådan en ønsker jeg mig også rigtigt meget.... men den venter vist ikke sådan lige om hjørnet... desværre... din har en smuk farve... :)

  SvarSlet
 3. Det er i sandhed en smuk stol! Og i det fine glasfiber... Suk! Vores har dog armlæn, så sidder man mere afslappet, synes jeg.
  Jeg er lige faldet over din blog, sikke et fint univers, du driver her ;o) Vil glæde mig til at følge med fremover.

  SvarSlet
 4. Eames er jo en kending i boglade, men er nu glad for vores 'gamle' version - elsker ting med sjæl og historie. Ang farve, så ville jeg gerne have haft en gul, men efter den orange kom hjem, så er jeg glad for, at det endte med den: passer så fedt med vores teaktræ.
  Overvejede modellen med armlæn, men den her er ikke ideel til vores behov - men måske en sådan flytter ind i stuen en dag, og den orange flytter ned i køkkenet... Det er jo ikke til at vide :-)

  SvarSlet
 5. Årh, den stol...suk...er lidt misundelig (selvom jeg godt ved at det ikke e pænt at være det). Tillykke med familieforøgelsen :o)

  SvarSlet

Bring it on :-)