onsdag

om at blive 4 år

I fredags havde Eskild fødselsdag. Han blev 4 år, den store dreng. Dagen måtte vi fejre uden farmand, da han var i Wien med nogle kammerater (rejsen var en fødselsdagsgave til ham, så han havde ikke selv planlagt at være væk på dagen), men vi holdt familie hygge om torsdagen, med en spontan tur i zoo.
I får lige lidt billedspam fra dagen, for en fødselsdag det skulle han naturligvis holde - med eller uden far.
En lagkage med frugtsalat, pyntet efter knægtens instrukser - så må man jo være stolt af resultatet (han valgte lys, farver på glasuren, dryssede selv med krymmel, og dikterede tekst og mønster)
kakao, frugt, hjemmebagte rosinboller, flag, smølfer og fødselsdagstog; så kan de 4 bare komme an
gaver, flere smølfer, og hjemmehæklet t-rex
Han har fået en kæmpe bunke gaver (hans bedster, oldemor og låne tante+onkel kom om aftenen), men jeg gider ikke tage billeder af dem alle, men lidt blær skal der jo være i sådan et indlæg, så min hjemme hæklede dino er altså kommet med. Han virkede glad for den, men tror den blegnede en smule i forhold til alt det fantastiske plastik man får, når man bliver 4 (åbenbart).

Kan lige føje en kommentar til smølferne; vi brugte dem som bordpynt en nytårsaften for en del år tilbage, og derefter er de blevet fast festinventar - syntes de er lidt hyggelige med deres fine festhatte, blomsterbuketter og deslige. Og det er da super rart med traditioner.

En dejlig dag til jer alle.

5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med ham, ser ud til at det var en super hyggelig dag.

  Tak for din pakke forresten,. har pakket en til dig pogså :)

  Hvor er den dejlige bamse dino fra, den må jeg da eje til Alexander.

  SvarSlet
 2. Han har jo talent - den nye Meyer eller Kirk ;o).
  TILLYKKE med ham!

  ...og wauw en t-rex, er det efter opskrift eller?

  SvarSlet
 3. Godt pakken er kommet - jeg var jo ikke den hurtigste til at få den afsted.
  Dingoen har jeg selv hæklet efter en opskrift købt hos delicioscrochet (eller noget i den stil) på etat. Den var ret enkel at hækle, men tog dog en del tid...

  SvarSlet
 4. øv øv håbede lige du havde købt den, kan ikke selv lave sådan noget. Men hold fast den er lækker.

  SvarSlet
 5. Opskriften på t-rex kan købes her http://www.deliciouscrochet.com/ og jeg ved at badmonkey.blogspot.com hækler dem engang imellem til salg. Ville gerne tilbyde at hækle, men har alt for meget om ørerne i øjeblikket.

  SvarSlet

Bring it on :-)