torsdag

der var en gang

Og i den gang var der et meget kedeligt skab - som dog var ganske praktisk, da det både indeholdte vaskesøjle, fryseskab, jordvarmeanlæg og en masse støvler, huer, vanter, konservesdåser og meget andet. En dag besluttede skabets ejer sig for, at der måtte kunne gøres noget for skabet, og eftersom hun både manglede en familiekalender og en white board-tavle, fik skabet yderligere to funktioner.
Da skabet var færdigt, lod ejeren sende besked ud i hele blogland, for at de kunne beskue hendes mesterværk:
et multifunktionelt skab, der nu er blevet en smule mere multifunktionelt
Boede engang sammen med to veninder, og i vores fælles køkken havde vi en kæmpe tavle, der fungerede som kalender - det var super praktisk! Sådan en kalender har jeg svanet lige siden, og nu har jeg endelig fået min egen. Den er opdelt med masking tape, og fordi lågerne er af glas, kan man skrive med en white board maker og bagefter viske det ud igen. Samtidig er der plads til at skrive to-do-lister, indkøbssedler, velkomsthilsner til gæster, osv.
Da jeg syntes skabet var en smule kedeligt (det stod her, da vi flyttede ind, og det bliver her helt sikkert også i fremtiden - muligvis med nye låger; også af glas, men nok uden sprosserne), fik det også lige en fine wall sticker.

Jeg kan varmt anbefale jer at nuppe ideen - både med et stort skab i gangen (hvis der er plads), der kan fungere som bryggers, men også det med, at der kan skrives på lågerne.

Har I nogle geniale løsninger der hjemme, små detaljer, der gør det hele en smule mere praktisk, hyggeligt, personligt eller lignende? Så vil jeg super gerne se dem - vi har jo et hjem, der skal til at skabes.

3 kommentarer:

 1. Super smart at udnytte lågerne på den måde ;o)
  En ting jeg har lavet og som jeg er yderst tilfreds med er på et af højskabene i køkkenet vender den "kedelige" side ud mod gangen og den er ret så kedelig at kigge på. Jeg monterede to opslagstavler med stof og hængte op, og nu bruger ungerne til at hænge deres kreative mesterværker op på. Alt det der kommer med hjem fra dagplejen og børnehaven. Det har været ved at give mig grå hår i hovedet, for der bliver produceret en del og hele vores hus var fyldt med det, i et virvar!!! Men nu er der lidt orden i det :o)
  Sorry, det var en længere smørre...

  :o) Karina

  SvarSlet
 2. Det er en super god ide. Vi har faktisk en kedeligvæg, der godt kunne bruge lidt udsmykningen. Så det vil jeg tage med til hovedbestyrelsen (aka min mand).

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig god løsning I har fundet på!
  Vi har noget tilsvarende jeres: en endevæg er malet med sort tavlelak og den bruges til mange ting:
  http://frbrinch.blogspot.com/2011/10/alle-helgeners-aften.html

  Lige nnu står den med en enkelt "jeg er hjemme kl..." besked.
  Klem

  SvarSlet

Bring it on :-)