tirsdag

gul tirsdag

Velkommen til endnu en gul dag. I dag bevæger vi os stadig i krearummet, men smutter da også lige forbi et par af børnenes ting.
mere gult
Farvekort og hæklenåle, kortene skal jeg egentlig ikke bruge til noget, da vi ikke har planer om at male gult, syntes bare farverne var så skønne, så tog dem med hjem (måske de bringer lidt solskin?). Fin natlampe med robot; den oplades på solceller, og så er den bare dejlig barnlig og naiv i designet. Lige p.t. står den i stuen (men mon ikke den flytter med Eskild ind på hans værelse når det engang bliver færdigt?). Så er der legekøkkenet; en gammel kommode beklædt med tapet, sat et par sorte 'kogeplader' og 'knapper' på og så er der malet med tavlelak på siderne. Og endelig de fine træer fra Ferm Living, dem elsker jeg ufatteligt meget, og har en plan om, at de skal så meget ind i indretningen som muligt (har indtil videre fået dem med på sansegyngen, men har planer om nogle skilervægge-dimser, der skal være neutrale og voksen-agtige på den ene side, og skønne børnevenlige på den anden - har blandt andet købt gult tavlelak, og så skal der ellers tapet på i forskellige gule varianter - hvis ellers manden kan gå med på ideen).

Det må være gult nok for i dag.

3 kommentarer:

 1. Ahhhh... lækkert gult! Jeg elsker også det dersens Ferm Living tapet - de er bare så fine, de træer... tror desværre ikke at der er nogen chance for mig for at få min kæreste med på den vogn... Må nyde det i Blogland ;)

  SvarSlet
 2. Ih - hvor er robot lampen skøn. Hvor er den fra?

  SvarSlet
 3. Camilla: fordelen ved at have børn er, at man kan få så ufatteligt mange skønne detaljer med i indretningen - uden manden kan sætte en stopper for det (sådan fungerer det i hvert fald her hjemme)

  Tina: Lampen er fra http://www.theoriginalmetalbox.com/
  Jeg købte den for et stykke tid siden, hvor de havde den på tilbud - den kan også købes på danske hjemmesider, men den koster den en del mere... Den laves også som ur (ikke lige den robot, men andre skønne modeller, og så kan den fås som dyr også)

  SvarSlet

Bring it on :-)