tirsdag

Når barnet sover

Så kan man da lige nå at fikse en kommode - maling og tapet. Lakken må komme på i aften.Hurra for 3 timers middagslur, hvor moren egentlig også burde sove.

- Posted using BlogPress from iPhone

13 kommentarer:

 1. ej hvor flot! godt arbejde.
  x
  m

  SvarSlet
 2. Hvor fedt Rebekka! Det ser super godt ud... :-)

  Og hvor er du bare heldig – 3 timers middagslur. Det glæder jeg mig til at prøve engang. ;-)

  KH Tine

  SvarSlet
 3. Ejjj jeg er helt forelsket - hvor er den smuk.

  Rebekka, du har min adresse ;)

  SvarSlet
 4. Tilslutter mig de andre: Super flot resultat!!!

  SvarSlet
 5. Og det bedste af det hele er, at manden også kunne lide den. Kommoden stod i vores skur og skulle egentlig med på lossepladsen næste gang vi skal der forbi.
  Jeg har egentlig været ret lun på den, siden vi arvede den efter min farmor, men manden så absolut ikke noget potentiale i den. Nu har den så fået nyt liv, og jeg har endelig kunne pakke de sidste flyttekasser med legetøj ud, og i stedet putte dem i skufferne.

  Ang. Bjørks lange søvn, så er det udelukkende fordi hun ikke sover om natten; men tilgengæld sover hun 9-12 og 14.30-17 (sådan cirka).

  Men er nu skønt, at der er plads til andet end babyleg og bleskift mans man er på barsel ;-)

  SvarSlet
 6. og tak for roserne, naturligvis :D

  SvarSlet
 7. Ej hvor ser den bare flot ud, virkelig lækker...

  Må jeg spørge hvilken lak du putter på og er det papir eller tapet du har på den??

  SvarSlet
 8. Det er tapet fra Ferm Living, og jeg sætter det på med dekopage (staves?) lim fra Pandouro, derefter får det en omgang gulvlak. Tror egentlig dekopage limen, ville være nok, når det er en kommode, og derfor ikke bliver rigtigt slidt på samme måde som en stol eller lignende, men brugte det sidste lim til at sætte tapetet fast, så gulvlakken bliver brugt i aften ;-) Lakken har jeg købt i XL-byg.

  Håber du blev en smule klogere - det er egentlig ikke et større projekt, end man gør det til. Selvfølgelig skal tapetet tilpasses i størrelsen, men det er faktisk det 'sværeste'.

  SvarSlet
 9. Forstod det hele ;o)
  Mine "projekter" er rynket sammen, men det er nok mest fordi det har været papir og ikke tapet...

  Tak :o)

  SvarSlet
 10. Pyyha, sover hun slet ikke om natten? :-(

  Her sover Fleur ikke så meget, hverken om dagen eller natten. F.eks i dag, har hun sovet knap halvanden time til middag, og så 15 min. sidst på eftermiddagen. Har først fået hende til at sove for 10 min. siden. Gaaaab... Hun vågner nemlig også 3 gange om natten for at spise.

  Fedt at du fik nyt liv i en gammel kommode. Det er genbrug der vil noget. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 11. Den er godt nok blevet flot!
  Jeg håber, at det snart bliver bedre med nattesøvnen for jer begge. :)

  SvarSlet
 12. Jeg skal ikke brokke nig for meget over manglende søvn, for hun sover en del, det er mere, at det skal foregå med hovedet åå min mave: super hyggeligt den første time, men derefter er det en smule træls... Hun har en del eksem i øjeblikket, så for at hun ikke skal klø sig selv til blods, putter hun i voksen-sengen, men så snart det bliver bedre, skak vi tilbage til putning i egen seng, suk! Har næsten lige brugt en uge på det, så 'frygter' allerede, at vi skal igennem det igen - heldigt jeg er på barsel :D

  SvarSlet
 13. Hvor er den bare fin den kommode... rigtig lækker :)

  SvarSlet

Bring it on :-)