onsdag

her bor vi #2

Nu er det ved at være på tide, at jeg viser jer Eskilds værelse. Der mangler stadig et par småting (ribbe til at kravle i, brandmandsstang til at rutsje på, en lampe i loftet, et par billeder og nye betræk til puderne), men mon ikke det kommer med tiden?
de 'obligatoriske' design letters, og så en skøn wall stiker med en en flyvende ballon-mand
 Sådan ser det ud, før man åbner døre, og lige efter man har åbnet den.
seng og reol bag døren
Eskilds seng er special bygget at hans far. Han havde den også i København, men den er dog blevet ændret en smule for at kunne passe til værelset her i Sorø. For at udnytte pladsen mest optimalt er der sat en smal reol bag døren. Den fylder ikke meget, men der er godt nok plads til meget på den.
kommode til tøj og spil
På væggen ved siden af døren, står en kommode. Jeg har overvejet at give den en make over, men kan egentlig godt lide, at den er neutral, og uden for meget fest og farve. På siden har jeg sat 3 små knager, så der er plads til lidt småting. Hesten er en gave han fik, da han blev 3 (han er ret pjattet med heste - han har fornyeligt udtalt, at der er tre pæne piger i hans nye børnehave, men ingen af den er ligeså smukke som en hest...).
lidt rod fra hylderne
Som jeg tidligere har vist, så har jeg farvesorteret bøgerne (sålænge det varer), og ellers er der kasser fra Trævarernes, som er malet, så de matcher tapetet, og er derefter blevet beklædt med diverse tapeter (alle i 'rolige' farver, og med udgangspunkt i de samme motiver - samme som tapetet og med robotter).
lidt hygge under sengen, og robotter på indersiden af sengehesten
Under sengen ligger der en madras, der kan bruges til læse-hygge og tumle-leg. Sengehesten har fået robotter, så der er lidt at kigge på inden sovetid - overvejer om også ydersiden af sengen skal have en omgang tapet, men kan egentlig godt lide den rolige hvide seng - ja, ja, der kan jo altid komme noget på med tiden.

Det var så Eskilds værelse. Jeg skal nok vise flere billeder, når det sidste kommer op, men det sker nok ikke lige med det første, da der er tusind andre projekter, der også skal laves.

12 kommentarer:

 1. Sikke et lækkert drengeværelse - fedt tapet :-)

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Jeg kom tilfældigvis forbi din blog, og må bare lige kommentere dit flotte flotte drengeværelse til din søn Eskild. Hvor er er det bare fedt, og med så lækre detaljer !!
  Synes det ser så godt ud med tapeten på kasserne.
  Tænkte om du kunne fortælle hvordan du har malet samt påført tapet på kasserne? Har du grundet kasserne først og i så fald hvilken maling har du benyttet?
  Ej, det er så lækkert et værelse !!
  Rigtig god aften

  Med venlig hilsen

  Anja

  SvarSlet
 3. Rigtig flot drengeværelse :)

  SvarSlet
 4. Wow hvor er det bare blevet fint! Der er da virkelig lagt op til leg :o)

  SvarSlet
 5. Tak for alle de søde kommentarer. Det er jo altid skønt :-)
  Abja: kasserne har jeg malet (med rulle og uden at grunde) med farveprøver. Derefter har jeg sat tapet fast med dekopagelim, og endelig har de fået en omgang gulvlak - derfor jeg turde bruge farveprøver, der ellers ikke er super holdbare.

  En skøn aften til alle de damer

  SvarSlet
 6. Hej igen
  Tak for dit respons. Det lyder jo til at være dejlig nemt, skønt. Da du købte kasserne, skulle du da selv samle dem?

  Rigtig god dag ;o)

  SvarSlet
 7. Ja, kasserne har jeg selv samlet. Det var egentligt heller ikke så svært - man skal bare huske at sætte de rigtige sider sammen og ikke vende dem på hovedet (hurra for, at manden kunne skille dem ad igen)!
  Som sagt er de fra trævarernes; mener de koster omkring 60,- stk, mEn tilgengæld kan de holde til en del. Nogle af dem er gamle kasser jeg har givet ny maling, og andre er ny. Gætter på, at nå værelset skal fornyes (sej skoledreng om et par år), så får kasserne ny farve og evt noget mere tween- agtigt tapet...

  SvarSlet
 8. Sikken et dejligt værelse Eskild har! Jeg er helt vild med den lille mand med den store røde ballon på væggen. Jeg glæder mig til at se endnu flere billeder, når du få lavet de sidste ting. :)

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare godt ud!! Det er rart at få lidt inspiration fra lækre drengeværelser :)
  Er det rigtig set, at du også har brugt robot-papiret fra blafre på kasserne? Jeg har forsøgt at bruge det en enkelt gang, men det krøllede fuldstændig sammen, da jeg kom decopage lim på, og var helt umuligt at arbejde med.

  SvarSlet
 10. Hej Line
  Det er papir fra blafre jeg har brugt. Jeg har smurt lim på kasserne og ikke på papiret, og så har jeg også givet det engang lim på oversiden da det var sat på, og før bagsiden var tør. Hvis det kun bliver vådt på den ene side krøller det nemlig (lidt som med tapet fra 70'erne).
  Håber det giver mening? Lakken kom først på, da limen var tør.

  SvarSlet
 11. Ahh, ok :) det giver meget god mening!! Så skal jeg måske prøve at få det brugt til et eller andet alligevel. Papiret er nemlig så fint, så synes det var synd at jeg ikke kunne få det til at fungere. Tusind tak for fif'et :D
  Kh. Line

  SvarSlet
 12. Hvor ser det bare skønt ud! Harlekin-tapetet har vi også overvejet hos os :-) Og ballonmanden kan man da ikke andet end blive glad af at se på!

  SvarSlet

Bring it on :-)