onsdag

helt ærligt!!!

Er lidt rundforvirret i øjeblikket - vores liv er ved at blive vendt en smule på hovedet, og det kræver tilpasning. Min barsel sluttede i går (ikke, at det gøre den store forskel, for Bjørk begyndet først i dagpleje til februar; men tanken om, at jeg i princippet er uden job nu, er lidt skræmmende), samtidig skal Eskilds institution til at starte op som privat, så fra d. 15. december og frem til 1. januar, er han børnehave løs - ikke det store problem, men alligevel sært. Vi er kommet lidt ind fra sidelinjen i forhold til privatiseringen, så der er andre, der har taget det store slid i den forbindelse (og det er vi dem dybt taknemmelige for - for det er den skønneste børnehave, som vi allerede glæder os til at skulle sende Bjørk i).
Jeg må indrømme, at jeg ikke har sat mig synderligt ind i privatiserings-processen, og havde nok bildt mig ind, at det gik nogenlunde smertefrit. Den illusion brast så i dag (nok derfor jeg er frustreret, sur og en smule trist), da jeg fik af vide, at kommunen tager ALT, når børnehaven overgår fra kommunal til privat. Når vi snakker ALT, så snakker vi også jordhøj og legeredskaber med råd... Måske det ikke er helt så slemt, når institutionen skal ryddes, og måske der er ting, det alligevel ikke kan betale sig at flytte, men er ked af, at børnenes hverdag skal gøres så usikker, og at de måske ikke har andet tilbage end en tom legeplads, når de vender tilbage efter jul.

Lige nu har jeg lagt hovedet i blød; har været inde og lede efter legetøj på Eskilds værelse, der ville kunne gøre gavn i en børnehave (ikke at det ville kunne holde i det lange løb), har sat min mor til at producere lidt udklædningstøj, og som den store trumf, vil jeg høre, om der måske er nogen af jer, der har ideer til, hvad man kan gøre, for at give børnehaven den bedste start?

I kan læse mere her, hvis i skulle være interesserede.

6 kommentarer:

 1. Har hørt at lego er god til at sponsorere diverse legestuer osv, så måske det var et bud med en forespørgsel der???!?!

  SvarSlet
 2. Ej, det er da lige gået op for mig, at din Eskild, da er ham, der går i samme børnehave som min søn. :) Hvor morsomt. Min dreng er Adrian. Og nej, det kører nemlig ikke særlig smertefrit. De er nogle værre r..bananer på kommunen. Men hvad de ikke er klar over, er at vi jo bliver endnu stærkere af denne modgang og at de i hvert fald ikke skal komme her og tro at vi giver op! Aldrig :)

  Vh. Lola, som har været med i arbejdsgruppen og nu i bestyrrelsen.

  SvarSlet
 3. Ja, Adrian snakker også om Eskild og at de leger meget sammen. Har også hilst på Eskild et nogle gange, de leger vist meget riddere. :)

  Og lad os se hvad mødet resulterer i aften. Vi skal i hvert fald sørge for at børnene mærker mest muligt og måske de også synes det er spændende at få en ny legeplads og nyt legetøj. Jeg har været på biblioteket og fundet lidt mønstre til udklædning.

  Vi ses i aften.

  SvarSlet
 4. Hej Rebekka
  Hvad med at søge Matas Miljøfond om hjælp til en legeplads. Hvis den altså eksistere endnu.
  GODT NYTÅR til jer alle 4 & kattene Kærlig hilsen Lene.

  SvarSlet
 5. Hej Lene.
  Vi regner med at søge Matas Miljøfond (den findes stadig). Der er ansøgningfrist til sommer. :).

  Vh. Lola - som sidder i bestyrelsen i børnehaven (håber det er ok jeg svarer Rebekka).

  SvarSlet
 6. Hej Lola,

  Det er helt i orden. Du kender trods alt en del mere til sagen end jeg gør :D
  Syntes det er blevet super godt allerede; og bare tanken om, at 'nu er det vores' gjorde at jeg ikke kunne lade være med at smile, da jeg skulle aflevere Eskild i morges.

  SvarSlet

Bring it on :-)