søndag

barselsgave (og total copy cat)

En af mine veninder fik for et stykke tid siden en fin lille pige. Hun er selv ret ferm både med symaskine og med strikkepinde, så det er svært at overraske hende med noget hjemmelavet (hun har trods alt haft 9 måneder til selv at lave arbejdet), men hun havde et specifik ønske; nemlig et ugleophæng til barnevognen.
Da Bjørk blev født købte jeg en skøn barnevognskæde fra PeKabooH, og den er blevet beundret alle steder den er blevet vist frem. Nu har jeg så (undskyld, undskyld, undskyld!) lavet en kopi til min venindes datter - den er langt fra så skøn som den kæde vi har til Bjørk, men den er hjemmelavet (og det var også et kriterium til gaven), dertil er det kun en enkelt ugle, og ikke en kæde med 3, som den vi har.
dertil er der en dåse med Løv te, lidt lækre chokolader og en lille hjemmehæklet løve

og til enhver god gave, hører der jo også et lille kort - her et skønt et af slagsen fra Ingela
Billederne er ikke blevet super skarpe; der var pillet ved indstillingen på kameraret, og jeg havde ikke lige tålmodighed til at finde den rette igen.

God søndag til alle

3 kommentarer:

  1. Fine ting de skal nok bringe lykke...

    SvarSlet
  2. Uglen er super sød, og så kan jeg virkelig godt lide, at pakken har lidt til både mor og barn.

    SvarSlet
  3. Er også ret pjattet med uglen; men som sagt så er det ikke mit design (desværre!). Og ja, der skal ikke kun være noget til barnet - hun har jo i princippet ikke brug for mere end en glad mor (og far).

    SvarSlet

Bring it on :-)