tirsdag

hjerter

Jeg har fået fingre i en rulle af noget skønt brunt tapet med hvide hjerter. Jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge det til - nok et eller andet på Bjørks kommende værelse. Vi har allerede det tapet, der skal på væggen, så jeg kommer nok ikke til at bruge en hel rulle af dette - derfor; mangler du lige en meter eller to med hjerter, så sig til, så vi kan finde ud af et eller andet :-)
jeg har ikke ville pakke det ud før jeg skal bruge det, da jeg tror det er knap så udsat med plastik omslag
Jeg har faktisk også lidt andet tapet, jeg gerne vil dele med jer
lidt brun retro med blomster, ferm living træer, blå blomster a la blogland, luftballoner fra ferm living
Jeg tager naturligvis bedre billeder, hvis der er nogen, der skulle være interesseret.

En dejlig solskinsdag til dig

12 kommentarer:

 1. hvad tager du får det blå tapet (a la blogland :) ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Bum, bum! Så langt har jeg jo ikke tænkt :-) Tror jeg vil have 45 kr pr m (+ 30 kr i porto for den første meter). Ellers kan du købe hele rullen (10 m) for 400 inkl porto.
   Lyder det helt hen i vejret?

   Slet
 2. Svar
  1. Hmmm... efter et lille kig på Ferm Livings hjemmeside, så vil jeg sige, at prisen er det samme for dem, som vintage papiret - 45 pr. m (+ 30 kroner i startporto) og så 400 inkl. forsendelse for en hel rulle...

   Slet
 3. Hej Rebekka. Jeg kunne godt være interesseret i en meter af det blå og det med hjerterne plus 2 meter af hver af de to fra Ferm Living ;o). Kh. Pia. Sig endelig til hvis du er klar på en byttehandel evt. for noget af det :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er altid klar på en bytter :-) Er jo både til stof og tapet (og jeg ved, at du har fede ting, når det gælder begge dele).
   Hvis du mailer mig din adresse, så skal jeg sende dig noget tapet, og så kan du sende noget lækkert retur... Ville det kunne fungere?

   Slet
  2. Det lyder godt - er der noget bestemt du har set, du gerne vil have i bytte? Sender dig lige en mail - så tager vi det på mail i stedet ;o)

   Slet
  3. Måske du også kunne tænke dig at fjerne robot-koderne?
   Kan ikke kommentere ved dig fra telefonen mere :o(

   Slet
  4. Hmmm... hader selv robot-koder, og troede egentlig ikke jeg havde slået dem til! Det må jeg se på, så bloggen bliver lidt mere tilgængelig.

   Slet
  5. Har jeg mon fået slået dem fra?

   Slet
  6. Ja, den er slået fra:-)

   Slet
 4. Hej Rebekka,
  Jeg kunne vældig godt tænke mig 2 m hjerter, 2 m luftballoner og 2 m treer. Hvis du vil lave en byttehandel, har jeg bla. hollys kløver tapet i lilla og grøn, hvis det var noget og ellers skulle jeg da nok kunne finde noget stof til dig:-)
  Du kan maile mig på togu@familie.tele.dk.

  Kh Ulla

  SvarSlet

Bring it on :-)