lørdag

hvad gør man lige ved det?

Jeg har været så ufattelig heldig at få dette skønne, skønne trisse-sæt fra Nanna Ditzel, men... uh, bøgetræ er ikke lige det vi gør os mest i her i huset, derfor passer de ikke rigtigt ind nogen steder. Nu er spørgsmålet så, om jeg skal sælge dem, eller om man må male sættet (og evt. beklæde overfladerne med tapet)?
tre stole og et bord - perfekt til vores lille familie
Sættet er helt nyt, og min mand mener det er noget nær utilgiveligt at male det, men jeg tror nu det kunne være ret flot med et orange bord og nogle stole i turkis, og så med forskelligt tapet på sæderne... Hvad ville du gøre?

10 kommentarer:

 1. Jeg er HELT enig med din mand! Det er simpelthen så pænt:-) Hvis du hellere vil have noget andet, så sælg det da, der er helt sikkert en køber til dette fine sæt...

  SvarSlet
 2. Uha, ja jeg holder altså også med din mand!
  Det ville næsten være at slagte det, at male eller tapetsere det. (Ja undskyld min lettere overdrivelse, men det er simpelthen så smukt som det står der...)
  Hvis ikke du kan forlige dig med det, så kan du jo sælge det videre og købe et andet sæt for de penge? :)

  SvarSlet
 3. nej nej nej du må da endelig ikke male det. så mister det 75 % af sin værdig. sælg det og køb et gammelt og mal det, og så har du penge til overs.

  SvarSlet
 4. Sikker på det ville være smart i de farver og med tapet - især hvis det var næsten alt muligt andet og andet design.... Lige netop det der - giver jeg nok de andre ret i - det ville vandalisme. :-p

  Hopper på vognen med at sælge og købe det mest ønskede... Sikker på MANGE gerne ville købe det sæt. :-)

  SvarSlet
 5. Wauuu, det er lækkert.
  Jeg ville klart beholde det som det er! (møg irriterende ik ;0) )
  Er det spisebordshøjde eller sofabord?
  Gad godt det stod herhjemme :0)

  SvarSlet
 6. Jeg synes det ville være en kæmpe skam at pille ved det. Jeg ville klart beholde det som det er.

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er en dødssynd at gøre noget ved det! Lad det stå som det er, et ikon og noget helt særligt, og se det som en dejlig udvikling af jeres stil.

  SvarSlet
 8. Åh nej du må ikke male det! Det er simpelthen så flot som det er!! Og heldige dig!!!

  SvarSlet
 9. Blog-folket har vist talt :-) nu tør jeg i hvert fald ikke male det... Jeg tror min mand sætter pris på at få lidt støtte i denne sag, så det vil jeg i det mindste glæde mig over ;-)
  Så er spørgsmålet bare om det skal sælges, eller om vi vil beholde det. Jeg kan virkelig godt lide designet (er et sofabord med lave skamler til -så perfekt til børneleg), og måske det kunne få en plads på Bjørks/baby3s kommende værelse?
  Stuen er heller ikke helt på plads, så jeg vil heller ikke udelukke, at vi finder en plads til det der...

  SvarSlet
 10. Jeg er ogsaa enig med din Mand :-) Husk hvis du beholder det, at behandle de godt inden brug. Da ubehandlet bøgetrœ er ret sart (Du ved maaske allerede hvordan) men det skal bahandles med saebespaaner og gerne ofte i starten.

  God søndag

  SvarSlet

Bring it on :-)