søndag

stille - men på den gode måde

Der hersker lidt sommerferiestemning på bloggen for tiden. Det skyldes til dels, at vi rent faktisk holder ferie (ungerne og jeg gør, mens min stakkels mand forsøger at indhente lidt feriestemning i weekenderne), men jeg er også møg træt, så overskuddet til bloggeri er ikke stort. Tankerne drejer sig om praktiske gøremål, der skal laves før jeg føder, planlægning af selve fødslen og så selvfølgelig praktiske foranstaltninger til dagene efter.
Kort sagt kan det vel siges, at tiden bliver fyldt ud af mine børn - både de to, der er født, men også den, der stadig rumsterer i min mave.
Men vi har det alle godt, og det er vel det, der betyder mest i sidste ende; at jeg så ikke fremviser hjemmegjorde kreationer, fint anrettede kager, eller hvad der nu lægges op til, det må i overleve en tid endnu. Lysten er der helt sikkert, og der kommer ofte flere ideer til min ide-bog (lille lommebog, jeg skriver og tegner i, når jeg falder over noget jeg bare MÅ lave på et tidspunkt), men når tiden/overskuddet ikke kan følge med ambitionerne, så har livet efter hånden lært mig, at fokus skal være på det, der er overskud og tid til, og det er så pt min familie :-)
Men jeg håber i alle sammen har det godt derude i den danske sommer, og glæder mig til at kunne fremvise (og især spise) hjemmebagte jordbærkager, muffins med solbær, ribssaftevand og hvad der ellers hører sommeren til - måske det først bliver til næste år, men det går nok også.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Ja mon ikke det går. Det lyder da ihvertfald (heldigvis) til du har prioriteterne i orden :o)
    Rigtig meget pøj pøj med det hele..

    SvarSlet

Bring it on :-)