mandag

et usselt eksempel på menneskeracen

Sådan et er jeg vist i dag... Er TRÆT af at være gravid, er træt af varmen, vand i fingerne og tær, træt at bækkensmerter, ikke at kunne sove om natten, træt at velmenende folk der lige vil høre, om der mon snart sker noget, træt af ikke at kunne være i min krop for baby, træt af... ALT!!!
Hvad laver så, sådan et usselt menneske? Åh jo, det laver usle ting: spiser kage, som endnu ikke er tøet op, drikker flad cola (mit ikke-eksisterende energi niceau, skal have noge brændstof NU) og sidder med fødderne i koldt vand.


Godt det snart får en ende, så min stakkels familie kan få deres mor igen, for det er nok det her er mest træt af; at jeg ikke kan være der for mine børn på en ordentlig måde, at jeg ikke kan sætte mig ned på gulvet at lege, at jeg ikke kan tage dem op når de er kede af det, at jeg falder i søvn før dem, så jeg ikke kan være med til at putte dem, at jeg ikke kan overskue at aflevere dem i institution og at jeg i øjeblikket ikke kan snakke ordentligt til min stakkels mand!!!

Puha! En tudekiks til mig, og så tager vi en uge til 😊


Men glæder mig nu til fødslen, glæder mig til at møde vores nye familiemedlem, glæder mig til at gå i skoven med alle mine børn (inkl barnevogn) og glæder mig til, at jeg igen kan holde ud at give min mand et knus.
(og så sætter jeg pris på, at Bjørk og Eskild begge er vinterbørn, og at varmen snart har optøet min kage).

Til trods for mit klynk ønsker jeg jer alle en dejlig dag, og håber at andre sætter pris på, at vejret endelig viser sig fra sin sommerlige side.

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Du er vist langt fra et usselt menneske- men har det "bare" ligesom alle andre højgravide i den her varme:-) Pøj pøj med det hele...

  SvarSlet
 2. Puha, sådan kunne jeg ha' skrevet for to år siden! Nu har jeg bare ondt af dig og min svigerinde (der rundede terminen i fredags). Pøj, pøj med det hele - og en kold vind (på den gode måde) i din retning ;o)

  SvarSlet
 3. I agften når temp. er faldet lidt, så er det hele nok meget bedre :)

  Håber kagen nåede at tø op inden du satte tænderne i den og colaen ikke blev for varm inden den blev drukket :)

  -Linette

  SvarSlet
 4. Jeg var nøjagtig i de samme sko sidst sommer, så føler med dig:-)

  SvarSlet
 5. Ih, hvor jeg føler med dig. Men må indrømme at jeg er en af de velmenende mennesker. :) Da jeg så Christian med begge børn i dag, tænkte jeg jo straks at det var fordi der var sket noget, men nej og øv for det. I øvrigt var Bjørk da skøn at se på i bar ble-numse. ;)

  SvarSlet
 6. Hahahah, det lyder godt nok usselt :-) Men kom til at grine en del, for lidt underholdende er din beskrivelse også, og så, ja fik jeg også meget ondt af dig :-) Men nu kan jeg jo se at din lille skønne baby er kommet til verden. Og hjertelig tillykke til dig og hele din familien med det nye medlem!

  SvarSlet

Bring it on :-)