fredag

give away, julestemning og rejselyst

Jeg er generelt ikke det store julemenneske; min julestemning skal have et skub, for rigtig at komme igang. Lige nu drysser sneen ned udenfor, og jeg får så småt lyst til at finde kugler, juletræer og nisser frem - så måske sneen kan gøre det for mig i år?


Min mand og jeg har en drøm om at rejse væk i julen. Oprindeligt bare ham og mig, men efter børnene er kommet til, er rejseplanerne udvidet til også at omfatte dem: en ødegård langt væk fra larm og forventninger, en jul i familiens skød uden hensyn til traditioner og en overflod af forbrug, jo tak! Det drømmer vi om.
Og så, som modstykke til vores fælles juledrømme, så har jeg min egen lille juledrøm, nemlig at komme på julemarked i Berlin. Indånde stemningen, nyde atmosfæren og svømme hen i skønt glimmer og flotte ting. Eller måske en skøn dag i London med juleshopping og biscuits?
Hvad mon der sætter gang i din julestemning, hvad har du mon af juledrømme?

Jeg skyder en lille give away i gang, hvor du kan vinde lidt godt til ganen fra Italien, Tyskland og England, så du, mens du nyder sneen, kan få smagen af udlandet :-)


Smid en kommentar, så trækker jeg lod på næste fredag.

- give awayen er sponsoreret af Norwegian- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. det kunne være skønt, med lidt lækkert i disse kolde dage:)

  SvarSlet
 2. Lækre ting, jeg er helt sikkert med :-)

  SvarSlet
 3. Jeg ligger her nyopereret i min seng, så uden tvivl ville det være dejligt med lidt ting der kunne hjælpe på drømmene om andre steder :-)

  Kh

  SvarSlet
 4. Drømmer også om BERLIN, kan bare ikke overskue den lange tur med børnene, når Isabella har let til køresyge og Storm er så lille. Vil meget gene deltage om lidt lækkert til ganen ;)

  SvarSlet
 5. Hei, jeg liker å forberede og feire jul hjemme - så vi er ulike der...
  Men elsker å reise, kanskje en tur til Skottland, mitt favorittland!!

  sigfridpettersen63@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Hvor lækkert! Jeg går og drømmer mig til London! Berlin, Paris, Bruxelles og Wien er hovedstader der er afprøvet, og absolut godkendt, men nu drømmer vi altså om en tur til London herhjemme, så mon ikke det er et mål for det nye år! :-)

  VH Trine
  trinebrun@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg har ingen ønsker om at rejse her i julen, jeg suger alt jul til mig i Danmark med min dejlige familie :o) Jeg har til gengæld både været i Rom og Paris i oktober :o)

  SvarSlet
 8. Smider fluks et lod i puljen ;)
  Julie

  SvarSlet
 9. En lille kulinarisk rundrejse - skønt :-)
  susannejenny@gmail.com

  SvarSlet

Bring it on :-)