fredag

kanin

Har kreeret en rasle-kanin til Jarl. Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, men lillemanden kan lide den, og det er trods alt det, der tæller.

Jeg overvejer om man kan lave en lille pompom hale, men tænker, at den måske kommer i vejen.
Hvad syntes du?

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 kommentarer:

 1. Jeg kan lige lave et blog indlæg senere, og dele min datters hjemmekreeret rangle, det er godt nok en løve (som jeg heller ikke er helt tilfreds med ;) ) men den har en pompom agtig hale, så kan du evt se lidt inspiration til om kanin også skal ha det :)

  Men jeg synes nu det er en rigtig sød lille kanin du har lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, vil gene se din løve. Jeg er lidt forelsket i hæklede rangler for tiden, og det er jo altid skønt at se andres kreationer :-)

   Slet
 2. I think a tiny pompom tail would be super cute!

  SvarSlet
 3. Den er virkelig fin :) ville se sød ud med pompom eller hæklet kugle, men den skal da sidde godt fast, det bliver jo en bide dud ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rigtig god ide med en hæklet hale - den ville nok kunne holde en del bedre. Tak for ideen

   Slet
 4. Synes nu også at den er vildt sød som den er. ;)

  SvarSlet
 5. Indlægget må lige blive imorgen, 4 års fødselsdag imorgen var stress nok :)
  Men her er et billede ;)

  http://i.imgur.com/CX6hHeh.jpg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Den er bare super fin - kan godt lide at manken er så pjusket, og det giver den lidt ekstra, at du har lavet det hvide i øjene også. Og fedt med halen; det skal min kanin også have :-)
   Tillykke med barnet (vi har lige holdt 2 års fødselsdag, så ved hvor du er).
   God weekend

   Slet
 6. Tak ;)
  Den bringer ihvertfald stor lykke ved den mindste, som fik den i pakkekalender, og det er jo det vigtigste :)

  Ja selvom jeg elsker at fejre mine børn, så kan det trække lidt tænder ud. Stor familiefødselsdag sidste weekend, den mindste blev et år i onsdags, så 4 års fødselsdag for den store idag, hvor resten af familien kommer. Godt vi ikke har flere børnefødselsdage før næste år haha

  SvarSlet
 7. Hej

  Kom lige forbi din blog, ad hvilken vej husker jeg ikke, da jeg hurtigt blev opslugt af dit univers (og en baby der både lige skulle skide sig selv i nakken og derefter kaste op på det rene tøj).
  Besluttede dog hurtigt at her vil jeg gerne læse med og scrollede videre ned ad siderne.... Så kom jeg til din fødselsberetning..... Og kom sådan til at grine af den sidste sætning du skrev.... Jeg var så hende der fødte på motorvejen! Har du lyst til at læse min fødselsberetning, så sving forbi hos mig:-)

  SvarSlet

Bring it on :-)