søndag

japanske sybøger

Jeg har vist lovet at vise mine japanske sybøger frem, så værs'go lidt søndags godter.
Jeg har 6 bøger i alt, og jeg kunne vise billeder af alle modellerne fra samtlige bøger, men tænker, at jeg hellere må begrænse mig, så i må nøjes med disse for denne gang.
Der er de fineste detaljer, og rigtig gode billedillustrationer af fremgangsmåder i alle bøgerne, så selv om de er på japansk, så er de ganske brugbare.
Hvad bøgerne hedder, kan jeg desværre ikke være behjælpelig med, da japansk (og især japansk skriftsprog) ligger en smule uden for mit kommpetenceområde.
Alle bøger er købt på etsy (søg evt på japanese crafting); jeg plejer at se på den samme bog hos flere forhandlere, ikke fordi der er mange penge at spare, men fordi, der oftest er forskellige billeder på annoncerne, så man får en lidt bedre ide om, hvad man kan sy.
Som i nok også kan fornemme, så er der overflod af pigetøj, men de drengemodeller, der er, de er rigtig fine med gode detaljer og god pasform (i hvert fald til min høje slanke dreng).

En dejlig søndag derude i snevejret.

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. De ser super gode ud!
  Jeg har selv 3 stk. Oversat til fransk, der er bare ikke så meget drengetøj i, det skal jeg helt klart på jagt efter

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der mangler lidt til drengene. Det syntes jeg generelt, der gør - men er vild med de mønstre der trods alt er.

   Slet
 2. Hej

  Jeg har simpelthen også sådan en lyst til at købe nogle af sybøgerne - hvordan gør du med told?

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette,
   Faktisk har jeg ikke oplevet, at der kommer told på bøgerne - men ellers så 'klarer' post Danmark det hele, og du skal bare betale når du henter forsendelser med told.
   Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet, at der har været told på varer fra Japan; og har både købt symærker, bøger, masking tape og stof derfra. Og ellers er der rigtig mange japanske sybøger på det franske eBay (oversat til fransk), og der kommer der med sikkerhed ikke told på :-)

   God fornøjelse

   Slet
 3. tak for dit hurtige svar :-)

  SvarSlet

Bring it on :-)