fredag

Det der hussalg

Vi satte vores hus til salg, og 4 dage efter var det solgt. Det skete så hurtigt, at vi aldrig nåede at få os selv med i processen. Nu er det ved at synke ind, og panikken er begyndt at sprede sig. Vi har solgt vores hus, og om under 2 måneder står vi med 3 børn (og en hulens masse dyr) og uden et hjem!

Vores tilgang er, at tingene nok skal løse sig, og at alt nok skal komme til at fungere i sidste ende. Vi er optimistiske, men samtidig banker tvivlen på. Hvad nu hvis denne gang er gangen, hvor tingene ikke flasker sig? Hvis vi ikke kan finde drømme huset (eller en lejebolig), hvad så?

Vi er drømmere, min mand og jeg. Vi tror på, at verden er et sted, hvor drømme kan gå i opfyldelse. Vi bygger luftkasteller og lægger planer, hvor der er alt for mange ubekendte til, at de burde være lade-sig-gørlige i virkeligheden. Det fører mange frustrationer med sig, når virkelighed og drømme ikke når hinanden, og det ved vi. Alligevel drømmer vi.

For tiden drømmer vi om en smuk gård, i et bakket landskab med sø og å i baghaven. Et sted, hvor vi kan lade ungerne løbe frit.

Nu må vi se, hvor vi ender når vi til september ikke længere skal bo her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bring it on :-)