søndag

dymo fra mig, dymo til dig

Af mangel på bedre (jeg har skam lavet noget, der fortjerner en plads på bloggen, men kan ikke lige overskue at overføre billeder fra kameraet) så får du lige et par dymo billeder:

Dymoede beholdere på badeværelset med henholdsvis sprit og sæbe. Bemærk også den fine Isak kop, der fungerer som opbevaring til neglebørsten.
Som jeg skrev tidligere er lejligheden snart fyldt med dymoede ting. Har overvejet at sælge denne passion til manden, ved at påpeget, at Eskild jo er glad for bogstaver, og at denne mærkering af ting, giver ham en bedre forståelse af det skrevne ord, men droppede det igen, da han desværre ikke er helt så dum (selv om jeg til tider kunne ønske det).
Ja, ja jeg må trøste mig med, at om 42 dage (men hvem tæller?) er vi husejer, og jeg indehaveren af mit eget krea-rum (eller i hvert fald hjørne, som jeg har råderet over - både i forhold til funktion og indretning), og så skal der dymoes (er stadig i tvivl om begrebets oprindelse, men vil stadig gerne tage æren for det - begrebet altså, ikke symoen og ej heller dymo-moden).

Nu vil jeg afslutte en skøn weekend med en kop te, og glæde mig til i morgen, hvor en ny uge tager sin start.

3 kommentarer:

 1. ak fordi du vil deltage i min give away. ;-D Sikke da en hyggelig blog du har. Er ikke faldet over den før nu. Men har straks meldt mig som fast læser. Bliver spændende med hus-købet. Vi står i den omvendte situation. -vi er på vej mod ny lejlighed og må sige pænt farvel til vores hus. Vi var hvis lidt for spontane da vi købte huset. Byen vi bor i er bare dødens pølse. Jeg trives her bare ikke, der køre ingen busser ( eller jo, men 4 på en hel dag!!!) Så away we go.... Men bliver spændende med indretning af hus, håber der kommer et par billeder på bloggen. ;-D

  Mvh Kristiane / PekaBooH

  SvarSlet
 2. Hej igen Rebekka.. Kan jeg spørge dig hvor du har fået fat i din Dymo? og hvad prisen på sådan en skøn maskine er?

  Kh TrineEmilie

  SvarSlet
 3. Hejsa begge to, og velkommen til! Jeg har købt den på techmaster.dk for 99,- Jeg kan ikke huske, hvad forsendelsen kostede, men det var umiddelbart det billigste sted jeg kunne finde. Tror også de kommer på tilbud i Netto og lignende engang i mellem, men jeg kunne ikke lige vente på, at der er en indkøbschef, der lige tænker på dymo :D

  Vi ses i blogland

  SvarSlet

Bring it on :-)