torsdag

rugbrød, dag 2

Nu er vi kommet til anden dagen i vores rugbrødsprojekt; hvis du syntes det var ment i går, så vil du slet ikke bemærke, at du skal gøre en indsats i dag :D

I dag skal vi bruge
500 g knækkede rugkerner
250 g skosikkekerner
250 g hørfrø
1 l koldt vand

Kerner og vand hældes sammen i en skål, der lægges et klæde over (eller et låg) og skålen skal derefter stå til i morgen - voila!

Billeder af processen:
kerner hældt i et dejfad - for mig fungerer det bedst, hvis rugkernerne ligger i bunden, da de ellers har det med at flyde oven på vandet (ikke at det gøre noget)

og nu med vand
nu kan du sætte dig ned, og vente til dag tre, hvor du kan høste frugten af dit 'hårde' slid i køkkenet.

2 kommentarer:

  1. Jeg skal helt sikkert prøve, at lave det rugbrød en dag - men lige et (måske dumt) spørgsmål... skal dejblandingen stå i eller uden for køleskabet?

    SvarSlet
  2. Det er bestemt ikke et dumt spørgsmål. Det hele skal stå uden for køleskabet :-) God bagelyst

    SvarSlet

Bring it on :-)